BokaMera

Hur fungerar passersystemet för era kunder när de ska boka online?

Boka en tid
1
Betalar bokningen
2
Tar emot en unik kod i bokningsbekräftelsen
3
Koden synkas till kodlåset
4
Kunder kommer fram och slår in sin kod
5
Dörren öppnas
6

Testa vårt bokningssystem

Vill du testa vårt gratis bokningssystem för föreningar? Testa vår demoversion! Den visar alla funktioner i bokningssystemet och det är fritt fram att göra testbokningar. Har du specifika frågor kring behoven i just din bostadsrättsförening går det bra att boka en tid med vår support.

Bokningssytem för bostadsrättsförening

Unik kod används som nyckel

Passersystem är ett perfekt alternativ när många människor ska passera genom en dörr och med BokaMeras passersystems kan ni helt automatiserat ge besökare tillträde till lokalen under bokad tid.

När kund slutför sin bokning i bokningssystemet och betalning görs online, skickas det per automatik ut en engångskod via e-post eller SMS. Alla koder är unika och ger endast tillträde vid tiden för bokningen. Allt är automatiserat och eftersom koden är personlig och gäller endast under bokat tillfälle, kan ni med säkerhet vara trygga med att endast betalande och behöriga gäster ges tillträde till era lokaler. Du kan även välja att skicka SMS-påminnelser för att din kund inte ska glömma sin bokade tid. Detta sätter du enkelt upp i BokaMeras adminpanel.

Lösningen är perfekt för sporthallar, gästlägenheter, stuguthyrningar och övriga lokaler som vill effektivisera processen vid bokning då ansvarig person på plats nu slipper dyr och osäker hantering av nycklar.

Integrerat passersystem med BokaMeras bokningssystem online

Bokningsapp

Se till att alltid ha all information nära till hands med vår bokningsapp! Den är lika smidig att använda både för medlemmar i bostadsrättsföreningen som för administratörer.

Medlemmarna i bostadsrättsföreningen kan se sina kommande bokningar och både boka samt avboka tider i appen. Därmed kan de använda vår app för schemaläggning, boka tvättid, och mer.

Som administratör av bokningssystemet har du fler användbara funktioner i appen. Du ser alltid aktuella bokningar och kan hjälpa till om medlemmarna behöver stöd eller hjälp med sina bokningar. Du kan även skicka påminnelser via appen, både SMS-påminnelser och via e-mail.

Vårt bokningssystem finns som app både för iPhone och Android.

BokaMera kan användas via hemsida, bokningsappen och en surfplatta.

Fungerar med flera passagesystem

BokaMeras passagesystem fungerar ihop med flera olika välkända system. Har du ett passagesystem idag och är nyfiken, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Några av de system vi stödjer är

 • RCO M5
 • RCO Enabla
 • Axema
 • Parakey
 • Amido
 • Telkey
 • Siedle
 • Assa Abloy Aptus
 • Accessy

Perfekt bokningssystem för flera branscher som behöver ett passersystem

Vår lösning fungerar perfekt till många olika områden. T.ex. Sporthallar, tennis, padel, badminton, gemensamhetslokal, bostadsrättsföreningar, övernattningslägenhet, festlokal, tvättstugor, bastu, mötesrum, konferensrum... ja möjligheterna är oändliga. För att installera ett passersystem så kontakta oss så hjälper vi er att få kontakta med vår installationspartners.

Passersystem och bokningssystem för flera branscher som behöver en online bokningstjänst.

Öppna med kod eller RFID bricka

BokaMeras lösning fungerar både med unik pinkod eller om man vill använda sig av RFID brickor.

Integrera RCO passersystem med BokaMeras bokningssystem online
Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
 • Inga betalkort behövs
 • Enkelt att komma igång
 • Det är gratis att registrera sig