BokaMera

Fördelar med bokningssystem för styrelsen

  • Koppla bokningar till er hemsida och bokningsapp
  • Slipp hantera manuella bokningar och nycklar
  • Ha full kontroll på kommande bokningar av lokaler
  • Integrera bokningar med ett passersystem för er BRF för ökad säkerhet
  • Informera medlemmar smidigt angående deras bokningar

Fördelar med bokningssystem för medlemmar

  • Få information gällande bokningar där det passar dig, via hemsida, bokningsappen, mail eller sms-påminnelser
  • Boka och se bokningar av gemensamma utrymmen direkt i din telefon
  • Vi erbjuder passersystem för bostadsrättsföreningar för ökad trygghet
BokaMera bokningssystem för bostadsrättsföreningar

Hur fungerar bokningssystemet?

BokaMera är skapat för att vara flexibelt. Därför kan ni i stor utsträckning anpassa bokningsmöjligheterna så det passar just er bostadsrättsförenings behov. Varje medlem läggs upp i ett register, så att de själva kan boka tider. I bokningssystemet görs tider och lokaler tillgängliga för bokning enligt ett rullande schema eller fasta tider.

Som en extra säkerhet går det dessutom att använda en unik pinkod för varje medlem, som då anges vid varje bokning. Det går också att ange eventuella bokningsregler som gäller i bostadsrättsföreningen, till exempel hur många tider varje medlem kan boka. Nedan följer exempel på hur vårt bokningssystem för bostadsrättsföreningar kan användas.

Bokningsskärmar perfekt för bostadsrättsföreningar

Gör det lätt att boka tvättstuga med en bokningstavla!

Bokning av tvättstuga blir riktigt smidigt med ett bokningssystem! Med fasta tidsintervall för tvättider, kan medlemmar boka tvättid och mer i kundappen BokaMera: - Boka tvättid i app - Se kommande bokningar - Avboka tvättid.

Ett digitalt bokningssystem för er tvättstuga helt enkelt!

Vill ni komplettera ert bokningssystem ytterligare? Vi erbjuder en bokningskärm för tvättstuga eller andra lokaler för surfplattor. Där kan medlemmar se tillgängliga bokningstillfällen och göra en direktbokning på skärmen. Vill ni se hur vår bokningstavla fungerar? Klicka nedan för att testa den!

Bokningssystem för tvättstugor.

Gruppbokning och uthyrning av lokaler

Erbjuder ni lokaler som bastu, festlokal, eller uthyrning av gästlägenhet?

Vårt bokningssystem för föreningar är perfekt för det!

Boka bastu med bokningssystem online

Passersystem skapat för bostadsrättsföreningar!

Ett passersystem är ett perfekt alternativ när många människor ska passera genom en dörr och du vill slippa hantera nycklar. Därför är vårt passersystem för BRF:er ett populärt tillval för bostadsrättsföreningar! Ett passagesystem för er BRF ger besökare tillträde till bostadsrättsföreningens lokaler med hjälp av en unik kod som bara fungerar under den bokade tiden - helt automatiserat!

Det sker genom att vår tjänst kopplas till ledande aktörer inom passersystem, som RCO , Vanderbilt, Parakey, Telkey, Axema och Amido. På så sätt integreras ditt bokningssystem för bostadsrättsföreningen med ditt passersystem för bostadsrättsföreningen. Smidigt!

passagesystem partners

Kommunicera bättre kring bokningar

För att ert bokningssystem ska fungera så smidigt som möjligt för alla i bostadsrättsföreningen, erbjuder vi flera sätt att kommunicera kring bokningar på:

Bokningsapp

Se till att alltid ha all information nära till hands med vår bokningsapp! Den är lika smidig att använda både för medlemmar i bostadsrättsföreningen som för administratörer. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen kan se sina kommande bokningar och både boka samt avboka tider i appen. Därmed kan de använda vår app för schemaläggning, boka tvättid, och mer. Som administratör av bokningssystemet har du fler användbara funktioner i appen.

Du ser alltid aktuella bokningar och kan hjälpa till om medlemmarna behöver stöd eller hjälp med sina bokningar. Du kan även skicka påminnelser via appen! Vårt bokningssystem finns som app både för iPhone och Android.

bokningssystem finns som app både för iPhone och Android

Hemsida med bokningssystem

Saknar er bostadsrättsförening en hemsida? Då erbjuder vi en kostnadsfri hemsida med bokningssystem! Utöver bokningssystemet på hemsidan kan ni lägga upp nyheter, dela information med medlemmarna och göra bokningsreglerna tillgängliga.

Nyhetsbrev

Via vårt bokningssystem kan ni enkelt skicka ut nyhetsbrev till alla medlemmar i bostadsrättsföreningen. Nå ut snabbt med aktuell information om fastigheten, kommande aktiviteter, reparationer, samt information gällande bokningar såklart.

Sms-påminnelser

Påminn era medlemmar om deras bokningar! I bokningssystemet finns en funktion för automatisk sms-påminnelse, så att medlemmar i bostadsrättsföreningen ska komma ihåg sin bokning. I bokningssystemet finns anpassade meddelandemallar att utgå ifrån, så att det blir lättare att skicka påminnelser via sms.

Skicka SMS-påminnelser till ägarna i bostadsrättsföreningen

Vill du testa vårt gratis bokningssystem för föreningar?

Testa vår demoversion! Den visar alla funktioner i bokningssystemet och det är fritt fram att göra testbokningar. Har du specifika frågor kring behoven i just din bostadsrättsförening går det bra att boka en tid med vår support.

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig att komma igång!