Medium Ema

 

Jag som medium är utbildad i Sverige och England och arbetar också med fler delar än det som du finner på denna sida. Jag är i ett växande precis som alla andra och fortsätter min utveckling via utbildningar mestadels utomlands.

Jag är ett kanaliserande medium som för mig innebär att jag också arbetar via skrift eller ljudfil. På senare tid har jag även börjat arbeta med andeporträtt, i pastell, av en avliden person eller guide. Gällande andeporträtten så ger de mig oftast sin historia tillsammans med det som de vill framföra till personen de vill ha kontakt med. Min kreativa ådra ger mig även glädjen att arbeta med andligt måleri på olika sätt.

På plats har jag kursverksamhet i inre utveckling, mediumskap, meditation och kreativt skapande och då främst utifrån färg.

Jag har förmånen att få samarbeta med intressanta personer över hela världen som ibland också kommer till mig där vi gemensamt arrangerar en kurs eller föreläsning.

Livet är till för att levas och läras så varför inte göra det tillsammans?

De tjänster som är upplagda på denna sida och till viss del även de som är nämnda ovan kan också tas del av via telefon, Skype.

Välkommen till mig,

Ema


Klicka för att visa

Ema

Top