(A) Massage

Klassisk Massage: 30 min

Med eller utan terapeutiskt inslag. Du kan exempelvis välja mellan Rygg, axlar & nacke eller Hela baksidan. Om det är ett speciellt område du vill behandla kan 30 minuter passa.

Med eller utan terapeutiskt inslag. Du kan exempelvis välja mellan Rygg, axlar & nacke eller Hela baksidan. Om det är ett speciellt område du vill behandla kan 30 minuter passa.

Tid: 30 minuter

Pris: 480kr

Medlemspris : 384 kr

Boka

Klassisk Massage: 55 min

Med eller utan terapeutiskt inslag. Du får en behandling av en diplomerad massageterapeut.
Din massage kan vara både skön och behandla problemområden.

Med eller utan terapeutiskt inslag. Du får en behandling av en diplomerad massageterapeut.
Din massage kan vara både skön och behandla problemområden.

Tid: 55 minuter

Pris: 690kr

Medlemspris : 552 kr

Boka

Klassisk Massage: 90 min

(med triggerpunktsbehandling om så önskas)
Du får en behandling av en diplomerad massageterapeut.
Din massage kan vara både skön och behandla problemområden.

(med triggerpunktsbehandling om så önskas)
Du får en behandling av en diplomerad massageterapeut.
Din massage kan vara både skön och behandla problemområden.

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 1100kr

Medlemspris : 880 kr

Boka

Klassisk massage + Konsultation

60 minuter massage följt av 30 minuter konsultation. Välkommen till din troligtvis bästa livsinvestering! Hjälp till självhjälp, du får enkla råd som är lätta att följa. När jag masserar upptäcker jag ofta flera problemområden; muskelpänningar, stelhet, hudförändringar mm. Det går oftast gansk... Läs mer

60 minuter massage följt av 30 minuter konsultation.

Välkommen till din troligtvis bästa livsinvestering! Hjälp till självhjälp, du får enkla råd som är lätta att följa.

När jag masserar upptäcker jag ofta flera problemområden; muskelpänningar, stelhet, hudförändringar mm. Det går oftast ganska enkelt att bli av med dessa problem och starta läkningsprocessen. Du får enkla råd som är lätta att följa.

Konsultation kan handla om
- dina frågor
- stretchövningar specifikt anpassade till dina behov, jag visar på plats därefter mailar jag
beskrivning med bilder och möjlighet att se övningar digitalt (film)
- träningsråd och träningsövningar som gagnar dina specifika behov, genomgång på plats
och därefter digital beskrivning med bilder
- andra hälsofrågor utifrån din livssituation så som kost, sömn, stresshantering, motivation
och strategier för att komma igång med livsförändring

Under massagebehandlingen fokuserar jag just på massage, därefter tar jag upp det jag ser är
problem eller leder till problem. Många av dessa går att förebygga och bli av med med relativt enkla åtgärder.

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 890kr

Medlemspris : 712 kr

Boka

Ayurvedisk: Avslappnande Abhyanga 90 min

Abhyanga är en mjuk, skön helkroppsmassage med varm olja, där kroppen masseras med ett relativt lätt tryck. Denna massage är mycket lugnande och därför är lämplig t.ex vid stress, stelhet, frusenhet. Sesamoljan som används oftast vid denna behandling ger förnyad energi på cellnivå. Cirkulati... Läs mer

Abhyanga är en mjuk, skön helkroppsmassage med varm olja, där kroppen masseras med ett relativt lätt tryck.

Denna massage är mycket lugnande och därför är lämplig t.ex vid stress, stelhet, frusenhet. Sesamoljan som används oftast vid denna behandling ger förnyad energi på cellnivå.

Cirkulationen och vitaliteten ökar medan muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vinter, men är balanserande för alla typer.

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 1100kr

Medlemspris : 880 kr

Boka

Ayurvedisk: Abhyanga helkropp med ansiktsmassage 75 min

En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja som avslutas med ca 15 minuters skön massage av ansikte och hårbotten. Långa, lugna, svepande rörelser som stärker nervsystemet, ökar circulationen och skapar djup avslappning. Renar från toxiner och slaggprodukter. Mycket avslappnande sam... Läs mer

En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja som avslutas med ca 15 minuters skön massage av ansikte och hårbotten. Långa, lugna, svepande rörelser som stärker nervsystemet, ökar circulationen och skapar djup avslappning. Renar från toxiner och slaggprodukter. Mycket avslappnande samt ökar vitaliteten.

Tid: 1 timme, 15 min

Pris: 895kr

Medlemspris : 716 kr

Boka

Ayurvedisk: Fot, hand, rygg & ansiktsmassage 60 min

En djupt avslappnande massage som börjar med att händerna och fötterna masseras, sedan ryggen och avslutas med en djupt gående ansiktsmassage som frigör spänningar i ansiktet och vitaliseras huden.Varm sesamolja med eteriska oljor används på händer, fötter och rygg. I ansiktet används en djuvlig dof... Läs mer

En djupt avslappnande massage som börjar med att händerna och fötterna masseras, sedan ryggen och avslutas med en djupt gående ansiktsmassage som frigör spänningar i ansiktet och vitaliseras huden.Varm sesamolja med eteriska oljor används på händer, fötter och rygg. I ansiktet används en djuvlig doftande ansiktsolja innehållande gurkmeja och saffran med läkande och närande effekter.

Tid: 1 timme

Pris: 750kr

Medlemspris : 600 kr

Boka

Helande massage: 55 min

I helande massagen kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling (healing). Metoden har använts av Hans Axelsson (Axelsons Gymnastiska Institut) under många år. Massagen sätter igång blodcirkulationen. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbeta... Läs mer

I helande massagen kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling (healing). Metoden har använts av Hans Axelsson (Axelsons Gymnastiska Institut) under många år.

Massagen sätter igång blodcirkulationen. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.

När patientens energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterande problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.

Tid: 55 minuter

Pris: 690kr

Medlemspris : 552 kr

Boka

(D) Naturlig Skönhet

Tibetansk faceliftmassage

NATURLIGT LYFT GENOM MASSAGE - UTAN SKALPELL Tibetansk ansiktsmassage har traditionellt använts som skönhetsbehandling. Den hjälper till att öka cirkulationen och syresättningen i blodet samt stimulera lymfflödet som därmed lättare kan transportera bort slaggprodukter. Många känner sig piggare, gl... Läs mer

NATURLIGT LYFT GENOM MASSAGE - UTAN SKALPELL
Tibetansk ansiktsmassage har traditionellt använts som skönhetsbehandling. Den hjälper till att öka cirkulationen och syresättningen i blodet samt stimulera lymfflödet som därmed lättare kan transportera bort slaggprodukter.
Många känner sig piggare, gladare och lugnare, och sover bättre. Många upplever att spänningshuvudvärk, ögontrötthet och spänningar i käkarna lindras eller försvinner.
Behandlingen är mycket avslappnande samtidigt som den bearbetar meridianer, akupunkturpunkter, muskler, hud och bindväv i ansikte, hårbotten och nacke.

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Tibetansk Faceliftmassage är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage.
Behandling sker i fyra steg och varje tillfälle består av 75 minuters total avkoppling.
Det är en kur på fyra behandlingar där alla är olika och också beroende av varandra. Det ska max gå 3 veckor mellan gångerna, en gång i veckan är optimal.
Total behandlingstid för en Tibetansk Faceliftmassage är 75 minuter, fördelat på rengöring, peeling,  50 minuters effektiv massagetid och sedan en stunds vila innan du får avslutande ansiktskräm och ett glas vatten.

Ansiktet är uppdelat i zoner som är kopplade till våra inre organ. Genom att bearbeta dessa zoner, samt huvudets alla meridianer, får även våra inre organ stimulans och ny energi.
Med olika massagetekniker bearbetar jag ansikte, huvud, nacke & hals och löser de spänningar som finns i exempelvis hårbotten, i käk-muskulaturen, pannan, runt ögon, axelpartiet och mellan skulderbladen.

BESTÄM ANTAL BEHANDLINGAR EFTER DIN FÖRSTA
Du kan bestämma om du vill betala för en eller fyra behandlingar direkt efter din första behandling.
Paketpris för kur om 4-ggr: 4250 kr (Medlem: 4000 kr)

Välkommen!

Tid: 1 timme, 15 min

Pris: 1250kr

Medlemspris : 1000 kr

Boka

(G) Hälsa & rådgivning

Kostrådgivning

Blir du trots bra träning inte av med dina extra kilon? Du får hjälp med ett helhetsperspektiv, där fokus ligger på att bli medveten om dina kostvanor, se fallgropar och att nå nya rimliga och hållbara mål som förändra ditt liv och framtida hälsa. Jag visar vägen och ger dig effektiva verktyg. Kos... Läs mer

Blir du trots bra träning inte av med dina extra kilon?
Du får hjälp med ett helhetsperspektiv, där fokus ligger på att bli medveten om dina kostvanor, se fallgropar och att nå nya rimliga och hållbara mål som förändra ditt liv och framtida hälsa.
Jag visar vägen och ger dig effektiva verktyg. Kostrådgivning passar dig som vill få hjälp med en sundare och hållbar kosthållning.

Första gången får du halva priset! Gäller på ordinarie pris, så du batalar då 350 kr.

Tid: 1 timme

Pris: 690kr

Medlemspris : 552 kr

Boka

Hälsorådgivning

Vi går igenom din livssituation. Utreder och hittar orsaken till ett ev. problem. Vi motiverar och diskuterar livsmedel, motion och andra faktorer som påverkar ditt välbefinnande. Tränar du för mycket? för lite? Får du den återhämtning du behöver? Hur är det med sömn? Kunskap gör skillnad! Förs... Läs mer

Vi går igenom din livssituation. Utreder och hittar orsaken till ett ev. problem. Vi motiverar och diskuterar livsmedel, motion och andra faktorer som påverkar ditt välbefinnande.
Tränar du för mycket? för lite? Får du den återhämtning du behöver? Hur är det med sömn?
Kunskap gör skillnad!

Första gången får du halva priset! Gäller på ordinarie pris, så du betalar då 350 kr.

Tid: 1 timme

Pris: 690kr

Medlemspris : 552 kr

Boka
Top