Välkommen till Väg & Anläggnings medlemsboende!

Uthyrning utav boenderum för medlemmar inom LO-kollektivet
Stockholm är en stad många arbetar i - likaså för våra medlemmar, men att hitta boende i storstaden är inte alltid så enkelt!
    Våra medlemmar både bor i Stockholm och i hela riket. Både för de som är fastbodda stockholmare, och för de som är skrivna på annan ort är ofta i behov utav boende i storstaden.
Kanske bor du ofrivilligt hemma hos dina föräldrar, har ett boendekontrakt som löper ut, inte trivs i husvagnen/boden, är trött på att pendla, eller helt enkelt bara vill testa något nytt? Då är Seko Stockholm Väg & Anläggnings fastigheter Tennplåten något för dig!
    Seko Stockholm Väg & Anläggning äger två fastigheter på Sollentunavägen 116 och 118 i Sollentuna. Bägge husen innehåller sju stycken sovrum, gemensamt kök och allrum, och gemensamt badrum.
Husen står intill varandra - 118 med en liten gräsplätt, och 116 med en stor balkong - några parkeringsplatser finns också. Anläggningen ligger ca.10 minuters gångpromenad ifrån Sollentuna Centrum och pendeltågsstationen.
Sollentunavägen 118 är redan fullbokad två år framöver, men på Sollentunavägen 116 finns det lediga rum med jämna mellanrum - både större och mindre.
Boka månadsvis eller för flera månader på en och samma gång!


Personuppgifter och Övrigt

2018-10-17 14:25

GÄST-/PERSONUPPGIFTER Här går det att i korthet läsa om hur vi hanterar personuppgifter, för en mer genomgående förklaring hänvisar vi till vår I...

Läs mer

Integritetspolicy

2018-10-17 14:23

I enlighet GDPR så har vi följande Integritetspolicy: Från vilka personer sparar vi personuppgifter? Från våra gäster som hyr ett rum i någon av...

Läs mer

Top