Gelatoprovning - Blandad grupp

Om du är intresserad av att lära dig mer om gelato och smaka på en massa olika smaker i en och samma sittning så bör du testa vår gelatoprovning! På StikkiNikki tror vi endast på äkta gelato som är gjord med omsorg och kärlek på noggrant utvalda och naturliga råvaror. På plats i denna svensk-amer... Läs mer

Om du är intresserad av att lära dig mer om gelato och smaka på en massa olika smaker i en och samma sittning så bör du testa vår gelatoprovning!

På StikkiNikki tror vi endast på äkta gelato som är gjord med omsorg och kärlek på noggrant utvalda och naturliga råvaror. På plats i denna svensk-amerikanska tolkning av traditionell italiensk gelateria har du chansen att under en timme följa med på en upptäcktsfärd genom både traditionella, nostalgiska recept och även mer moderna tolkningar med spännande smakkombinationer.

Vid allvarligare överkänslighet som t.ex. nötallergi avråder vi från att utföra upplevelsen då samma glassmaskin används till alla sorter!

Tid: 1 timme

Pris: 375kr

Boka

Gelatoprovning - Privat grupp

Om ni är intresserade av att lära er mer om gelato och smaka på en massa olika smaker i en och samma sittning så bör ni testa vår gelatoprovning! På StikkiNikki tror vi endast på äkta gelato som är gjord med omsorg och kärlek på noggrant utvalda och naturliga råvaror. På plats i denna svensk-amerik... Läs mer

Om ni är intresserade av att lära er mer om gelato och smaka på en massa olika smaker i en och samma sittning så bör ni testa vår gelatoprovning!

På StikkiNikki tror vi endast på äkta gelato som är gjord med omsorg och kärlek på noggrant utvalda och naturliga råvaror. På plats i denna svensk-amerikanska tolkning av traditionell italiensk gelateria har ni chansen att under en timme följa med på en upptäcktsfärd genom både traditionella, nostalgiska recept och även mer moderna tolkningar med spännande smakkombinationer.

Vid allvarligare överkänslighet som t.ex. nötallergi avråder vi från att utföra upplevelsen då samma glassmaskin används till alla sorter!

Tid: 1 timme

Pris: 3000kr

Boka
Top