Träningar i sommar och i höst

2018-05-22 09:05

Denna info går till er som tränar regelbundet eller oregelbundet på Lånkärr just nu Sommaren ligger framför oss men för mig är det redan dax att planera inför hösten! Det jag önskar veta är om Du vill fortsätta träna här på Långkärr under hösten, observera att jag önskar veta om ni räknar med att träna även under vinterhalvåret. Meddela även önskemål om dag/ tid , gärna några olika alternativ ( främst tis - fre) och om ni räknar med att rida 30 min eller 45 min lektioner, själva, eller 2 och 2. Meddela även om ni vill rida varje eller varannan vecka. Är det mer sällan än varannan vecka, så skriver ni att ni vill vara reserv! Jag skulle vilja få in era önskemål så snart som möjligt med absolut senast 17 juni. Jag gör så gott jag kan för att uppfylla era önskemål =) Vårens träningar fortsätter som vanligt ( med ev. något litet undantag ) jun i ut. I juli kommer det finns tider under Extra tider som är fria att boka av vem som helst. I mitten av augusti drar ordinarier tider igång igen! Jag önskar er alla en fantastiskt fin sommar och ser fram emot ett fortsatt samarbete med er alla! MVH Sophie

Skapa konto

2015-08-21 16:55

För att skapa ett konto trycker du på Boka och väljer sedan en träningstid. När du valt tid kommer du till inloggningssidan där du också har möjlighet att skapa ett nytt konto. Var vänlig läs bokningsreglerna. Välkomna!

Bokningsregler

2015-08-14 17:32

Skapa ett konto på bokningssidan. Elever med fasta tider har företräde att boka sin tid fram till 48 timmar innan. Elever utan fast tid är välkomna att boka dom lediga tider som finns kvar, från 48 h innan och framåt. Alla bokningar blir 30 min. Skriv i kommentarsfältet om du vill rida 45 min (gäller endast reserver) Vid avbokning samma dag debiteras halv avgift. Är Du helt ny elev, vill ha en fast tid eller vill hoppa/tömköra/annat önskemål, ska du alltid kontakta Sophie innan bokning. Varmt Välkomna!

Top