Välkommen till Nerman Racing AB

En viktig del i verksamheten runt Hugo Nerman och hans racing är event som vi annordnar löpande med bl.a gokart, säkerhetskörning m.m. Under 2019 har vi bokat en heldag på Ring Knutstorp som vänder sig till dig som vill köra med din egna bil på en riktig bana under trevliga och säkra förhållande. Välkommen med din anmälan redan i dag!

Upplägg för Trackday på Ring Knutstorp 2019

För att ge alla möjlighet att köra i sitt egna tempo så kommer vi ha två grupper som altenerar i 30-minuters pass på förmiddagen. Snabba i en grupp och alla andra i andra gruppen. Efter lunchen brukar det bli lite mindre bilar och lugnare med färre bilar så då kör vi Open Pitlane för samtliga bilar utan gruppindelning. Hög säkerhetsnivån är viktigt för oss där vi har t.ex. tre bemannade flaggposteringar med varningsflaggor och brandsläckare. Som förare har du möjlighet att teckna en dagslicens för endast 200 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Mer information hittar du på SMA’s hemsida.Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens så gör du det direkt på SMA’s hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.Vi bjuder på lunch mitt på dagen. Det finns även möjlighet att köpa till fika i restaurangen löpande under dagen.

För den som önskar förbättra sin körning kommer vi erbjuda tips och hjälp från Hugo under hela dagen.


Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap. Formelbilar avsäger vi oss dock för under dessa dagar.


Bullerkraven som gäller är högst 95 dB mätt vid förbifart. Vanliga Ferraris och Porschar klarar normalt bullerkraven.


Schemat för dagen ser ut så här:

08.15 Ankomst till banan och registrering samt obligatoriskt förarmöte för alla som ska deltaga

09.00 Banan öppnas med "lugna passet" för grupp 1

09.30 Open Pitlane för grupp 2

10.00 Open Pitlane för grupp 1

10.30 Open Pitlane för grupp 2

11.00 Open Pitlane för grupp 1

11.30 Open Pitlane för grupp 2

12.00 Open Pitlane för alla

12.30 Lunchpaus

13.00 Open Pitlane för alla

16.00 Banan stängs och dagen avslutas


Vi tar in max 50 bilar per dag, vilket gör att det blir gott om plats på banan utan trängsel.


OBS! Vi kör även om det regnar!

Anmälan

Priset är 2495 SEK inkl. moms. Är ni flera personer som delar bil tillkommer 495 SEK per extra förare.OBS! För att få detta pris krävs att betalningen är oss tillhanda senast två veckor innan eventet. Vid senare betalning gäller kontantpris enligt nedan.


Vi erbjuder även möjligheten att köra halvdag. Kostnaden är 1495 SEK och du kan välja mellan att köra förmiddagspasset med gruppindelning kl. 09 - 12.30 eller eftermiddagspasset utan gruppindelning kl. 13 - 16.


Betalning sker till mot fakturan som skickas ut till dig efter anmälan. Det går bra att betala med Swish innan eller på plats till nr 123 379 33 79

I mån av lediga platser kan du även betala på plats med kort eller kontanter. OBS! att priset då är 2800 SEK.

 

Top