Rörelsecoachning 60 min

Här bokar du Rörelsecoachning 60 min. Vi övar på att öka din förståelse för kroppen och dess funktion, för att du skall kunna röra dig på ett skonsamt och bra sätt för din kropp. VIKTIGT! Träningen sker på plats enligt överenskommelse i Sätila. Skicka ett mejl till info@kreafixhalsa.se för att be... Läs mer

Här bokar du Rörelsecoachning 60 min.

Vi övar på att öka din förståelse för kroppen och dess funktion, för att du skall kunna röra dig på ett skonsamt och bra sätt för din kropp.

VIKTIGT! Träningen sker på plats enligt överenskommelse i Sätila. Skicka ett mejl till info@kreafixhalsa.se för att bestämma plats!

Utomhus vid Lygnevi eller inomhus i lokalen på Hulta Byagården 2, Sätila.
Vardagskläder och vardagsskor. Kläder efter väder.
Hör av dig om du har några frågor!

Tid: 1 timme

Pris: 695kr

Boka

DUO-träning 2 personer 90 min

Bra för dig som vill utforska din rörelse och ha en kul stund med familj eller vänner. Vi håller det lite mer generellt, men jobbar ändå med er individuella känsla i rörelsen. Pris: 500kr/ person. 2 st deltagare. VIKTIGT! Träningen sker på plats enligt överenskommelse. Skicka ett mejl till info@k... Läs mer

Bra för dig som vill utforska din rörelse och ha en kul stund med familj eller vänner. Vi håller det lite mer generellt, men jobbar ändå med er individuella känsla i rörelsen.

Pris: 500kr/ person. 2 st deltagare.

VIKTIGT! Träningen sker på plats enligt överenskommelse. Skicka ett mejl till info@kreafixhalsa.se för att bestämma plats! Träningen sker utomhus. Kläder efter väder.

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 500kr

Boka
Top