Andullationsmassage - 30 min

Boka Andulationsmassage - "vibrerande" massage med djupverkande infravärme 30 min , 250,00 kr Förebyggande • Vid akut smärta • Ryggskott • Avstressande • Lymfstödjande Vid kronisk smärta i samband med artros, fibromyalgi, nack-/muskelsmärtor och andra besvär. Hur fungerar massagesystemet?... Läs mer

Boka Andulationsmassage - "vibrerande" massage med djupverkande infravärme
30 min , 250,00 kr

Förebyggande • Vid akut smärta • Ryggskott • Avstressande • Lymfstödjande
Vid kronisk smärta i samband med artros, fibromyalgi, nack-/muskelsmärtor och andra besvär.

Hur fungerar massagesystemet?
Andullation tillhör den nya generationens behandlingsmetoder som är baserade på biofysik.
Andullationsmassagen med djupverkande infravärme ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Därför betyder Andullation inte bara att stimulera huden och musklerna, utan även samspelet av de inre organen. Detta är en viktig förutsättning för att behålla din hälsa.
Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.
HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer.
Du ligger med kläderna på i massagebädden under behandlingen som är ca 20 min.
_______________________________________________________________________________

Massagesystemets 5 verkningsprinciper
Energiproduktion i cellen • Överlagring av smärtsignaler • Stimulans av blodcirkulationen • Igångsättning av avslappningsmekanismer • Stimulering av lymfflödet
______________________________________________________
Pris 250kr/behandling á 30 min

Tid: 30 minuter

Boka

Aromamassage rygg/axlar alt. ben/fötter - 30 min

Mjuk medicinsk aromamassage med noga utvalda eteriska oljor för just dina behov. Vi fokuserar på rygg och axlar alternativt på dina ben på båda sidor inkl. fötter. Mjuk massage på rygg och axlar för att släppa på spänningar och smärta samt för att oljorna skall absorberas av kroppen för en djupa... Läs mer

Mjuk medicinsk aromamassage med noga utvalda eteriska oljor för just dina behov. Vi fokuserar på rygg och axlar alternativt på dina ben på båda sidor inkl. fötter.

Mjuk massage på rygg och axlar för att släppa på spänningar och smärta samt för att oljorna skall absorberas av kroppen för en djupare behandling som håller i sig efteråt. Duscha inte förrän dagen efter.

Massagen ben/fötter bra vid rosenfeber på benen då den stimulerar lymfsystemet och de eteriska oljorna kan dämpa smärta och inflammation. Fotzonmassage där vi går igenom kroppens zoner under fötterna samt benmassage. Fotbad ingår inte utan du tvättar fötterna innan du kommer på behandlingen. Ta med strumpor för att inte halka då du kommer att bli insmord med salva och oljor på fötterna.

OBS! För en mer djupgående behandling rekommenderas att boka 30 minuters andullationsmassage innan aromamassagen! Dvs. gör då två bokningar - en adullationmassage 30 min (250kr) och sedan en bokning direkt efter med aromamassage 30 min (450kr). =60 min.

Aromamassage rygg/axlar alt. ben/fötter - 30 min, 450kr

Tid: 30 minuter

Boka
Top